Pangsit Goreng

Vandaag twee Indisch op zijn Hollands recepten. Als eerste maken we pangsit goreng ook wel wontons genoemd. We beginnen vandaag met de klassieke versie met gehakt en garnalen. Serveer deze overheerlijke wontons met chilisaus of wat sambal. Serveer deze pangsit goreng samen met onze bamisoep.

Bereidingstijd: 15 minuten

ongeveer 8 Pangsit goreng

Ingrediënten

Dumplings:

  • 100 gram half om half gehakt
  • 25 gram Hollandse garnalen
  • Halve eetlepel prei fijngesneden
  • Halve eidooier
  • Kwart theelepel knoflookpoeder
  • Peper
  • Zout
  • 8 wontonvellen / 2 loempiavellen in 4 gesneden

Aanwijzingen

  1. Doe alle ingrediënten in een kom en meng ze door elkaar.
  2. leg de wontonvellen op het aanrecht en smeer de randen in met de andere helft van het eiwit.
  3. Vul de wontonvellen met een eetlepel van het gehaktmengsel.
  4. Klik hier om een video te zien hoe je eenvoudig wontons kan vouwen

Selamat Makan!

DubbelBourgondisch

Reageer Ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*