Recepten
Bakken & zoetigheid
Blauwe bessen cake
Blue Velvet Cake
Chocolade-Koffietaart
Chocolademousse met kletskoppen, frambozen en muntslagroom
Chocoladetruffels
Churros met chocoladesaus
Lemon cheesecake
Pistacherol met frambozen en ruby chocolade
Tiramisu
Basis recepten
Aioli
Arabische dips (Hummus & Cacık)
Atjar tjampoer
Basis recepten: Bouillon
Deeg voor quiche
Dragonpesto
Gekonfijte citroen
Gekonfijte knoflook
Guacamole
Pesto alla Genovese
Visbouillon (visfumet/visfond)
Zelfgemaakte ketchup
Bourgondisch Genieten
Albóndigas (Gehaktballetjes in tomatensaus)
Arabische ovenschotel met lamsschouder
Asperge Carbonara
Bao Softshell krab met Singapore chili
Baskische pintxos
BBQ Miso glazed piepkuiken met pittige avocadosalade
Bourgondische Bouillabaise!
Broodje pulled pork met BBQ saus & coleslaw
Buikspek met aardpeerhazelnootpuree
Churros met chocoladesaus
Coq au vin!
Coquille met gepofte biet en dashiboter
Croquetas (jamón/manchego vs camarones)
Gambas al ajillo (knoflookgarnalen)
Geroosterde knolselderij met kastanjepuree en Chinatasaus
Herfstrisotto met paddenstoelen en escargots
Hertenstoof met paddestoelen, aardappelgratin en spruitjes
Köfte met lauwwarme couscoussalade
Lamsschenkel uit de oven
Lisboa: Witte sangria en Pastéis de Nata!
Paella
Pan Tumaca
Patatas bravas (Tradicional vs Liberal)
Pulpo a la Gallega
Saffraan Kipkluifjes
Surinaamse Pom
Surinaamse Roti Kip
Zelfgerookte zalm met witte asperges | Egg Royale
Bourgondisch Leven
Culinair Club Breda (CCB) Zomereditie
Curaçao: Pastechi di tuna, galina & karni
Green Egg; Smoke, Bake, Grill, Roast!
Lancering nieuwe identiteit Dubbelbourgondisch
Lisboa: Witte sangria en Pastéis de Nata!
Red de pompoenen van boer Chris Poelen!
Slow Escargots: Excursie & Proeverij!
Cocktails & Drinks
Fingerfood
Aioli
Albóndigas (Gehaktballetjes in tomatensaus)
Allerbeste nachos uit de oven!
Arabische dips (Hummus & Cacık)
Bao Softshell krab met Singapore chili
Baskische pintxos
Chocoladetruffels
Churros met chocoladesaus
Croquetas (jamón/manchego vs camarones)
Curaçao: Pastechi di tuna, galina & karni
Dragonpesto
Focaccia met rozemarijn en zeezout
Gambas al ajillo (knoflookgarnalen)
Gevulde avocado met gerookte zalm en dragonpesto
Guacamole
Pan Tumaca
Pangsit Goreng
Patatas bravas (Tradicional vs Liberal)
Pulpo a la Gallega
Spaanse stoofpot: Intvis en Hollandse Garnalen met zeekraal en tomaten
Spaanse tortilla
Sushi Pizza
Tonijntartaar met kwartelei en een krokantje van parmezaan
Vegetarische Shiitake dumplings
Green Egg
Indisch op zijn Hollands
Ajam Ketjap
Ajam Opor
Atjar Ketimoen
Atjar tjampoer
Bami Soep
Dadar Kebertoe
Duivelse Runderlappen
Gado Gado
Gestoofde Indische Gehaktballen
Indisch gevulde inktvis met Andijviestamppot
Indisch Stoofvlees met Steranijs
Nasi Kuning
Pangsit Goreng
Rendang
Sajoer Boontjes met To-Fu
Sajoer Lodeh Kool
Soto ajam!
Tempeh kering
Tofu met ei en garnalensaus
Traditionele erwtensoep met een Indisch tintje
Zelfgemaakte Bapao
Lunch
Bonte wortel quiche
Lox ’n bagel
New York Avocado Smash
Paasbrunch: Bananenbrood met zelfgemaakte pindakaas
Philly cheese steak
Sandwich Vitello Tonnato
Spaanse tortilla
Thaise steak tartaar
Tofu met ei en garnalensaus
Tonijntartaar met kwartelei en een krokantje van parmezaan
Vegetarische Sandwich met kastanje champignons en truffelmayonaise
Zelfgerookte zalm met witte asperges | Egg Royale
Makkelijke Kost
Ajam Ketjap
Allerbeste nachos uit de oven!
Aubergine Parmigiana
Aziatische vissoep met garnalen
Bavette van de BBQ met Chimichurri
Boerenkoolstamppot met Chorizo
Bonte wortel quiche
Cacio e pepe
Garnalen met hoisinsaus uit de wok
Gemberkip met groenten uit de wok
Gestoofde Indische Gehaktballen
Kabeljauw omwikkeld in pancetta met citroenmayonaise, aardappeltjes en spinazie
Lox ’n bagel
Mango-Paprika Curry
Mihoen Singapore
New York Avocado Smash
Ovenschotel met gehakt, prei en aardappelpuree
Ovenschotel met kabeljauw, aardappelpuree en prei
Panpizza!
Pasta Carbonara taart
Pasta Pesto met garnalen
Philly cheese steak
Pita Kip met rode en witte koolsalade in een limoen-munt dressing
Pompoenrisotto met rozemarijnworst en pastinaak
Sandwich Vitello Tonnato
Sheikh el Mahshi (groente uit de oven)
Snelle groentecurry Madras
Snelle Kokos Curry Ramen
Spaanse stoofpot: Intvis en Hollandse Garnalen met zeekraal en tomaten
Thaise steak tartaar
Trapani Rigatoni
Vega Chili
Witte aspergesoep
Zoervleisj mit Frit (zuurvlees met friet)
Vegetarisch
Arabische dips (Hummus & Cacık)
Bonte wortel quiche
Cacio e pepe
Dragonpesto
Eenvoudige venkelsalade met citroen
Gado Gado
Guacamole
Miso Soup
Patatas bravas (Tradicional vs Liberal)
Sajoer Boontjes met To-Fu
Snelle groentecurry Madras
Tempeh kering
Tofu met ei en garnalensaus
Vega Chili
Wat eet je op een Date?
Ajam Ketjap
Asperges met pata negra en Hollandaise saus
Chocolademousse met kletskoppen, frambozen en muntslagroom
Chocoladetruffels
Gevulde avocado met gerookte zalm en dragonpesto
Hertenbiefstuk met rode wijnsaus, gegrilde polenta en rodekool-‘couscous’
Jamur Pangang
Nasi Kuning
Panpizza!
Pesce All’ Acqua Pazza (Vis in gek water)
Pistacherol met frambozen en ruby chocolade
Pompoenrisotto met rozemarijnworst en pastinaak
Risotto van Hollandse garnalen met gegrilde langoustines (Incl. aranchini)
Rode poon met koude vichyssoise
Saffraanrisotto met zeekraal en coquilles
Spaanse tortilla
Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus
Sushi Pizza
Tagliatelle met geroosterde paprikasaus en garnalen
Tiramisu
Tortellini van Garnalen met een saus van schaaldieren
Zeebaars in zoutkorst met gemarineerde tomatensalade