Heb je soms ook even geen zin om alweer vlees op je brood te eten. Maak dan dit heerlijk en snel vegetarisch broodje voor tijdens de lunch! Ook tijdens de Lunch beginnen we eerst met alle snijwerk en andere voorbereidingen, zodat we erna ontspannen kunnen kokkerellen!
Ingrediënten
- 150 gram Kastanje Champignons
- 2 theelepels Truffelmayonaise
- 2 Broodjes naar Keuze (Onze voorkeur: Meergranen)
- Handje Rucola
- Parmezaanse kaas
Aanwijzingen
- Bak de broodjes naar keuze af. Wil je zelf broodjes bakken kijk dan eens Hier
- Snij ondertussen de Champignons in dikke plakjes ( 2 a 3 slices per champignon)
- Bak de Kastanje Champignons in een (kleine) Wokpan. Ik voeg altijd 100ML water toe zodat de champignons geen vet maar water opnemen. let op: bak de champignons niet te lang. Een kleine bite aan de champignons is lekker op het broodje!
- Snij het broodje helemaal door en begin met een laag Truffelmayonaise. Leg hierop de rucola met de snippers van Parmezaanse kaas zodat deze lekker kunnen smelten door de warme Champignons. Tenslotte de champignons en de bovenkant van het broodje erop!
Serveer het Vegetarische Broodje met Kastanje Champignons en Truffelmayonaise met een lekker kopje koffie en geniet ervan!