Pasta Carbonara taart

Ervoor dit ultieme comfort food: Pasta carbonara taart. een taart geïnspireerd op een van de bekendste pasta’s ter wereld. Toch geven we deze taart een eigen twist door de cheddar, champignons en de ham in plaats van spek.

Ingrediënten

  • 300 gram spaghetti

  • 40 gram geraspte Parmezaanse kaas

  • 150 gram geraspte cheddar

  • 50 gram gratin kaas

  • 3 eieren

  • 250 gram hamblokjes

  • 250 ml slagroom

  • 250 gram kastanje champignons

  • Rozemarijn

  • Zwarte Peper

Aanwijzingen

  • Kook de pasta naar aanwijzingen op de verpakking. Rasp de cheddar en Parmezaanse kaas.
  • Snij de champignons in 4 en bak deze met 3 takken rozemarijn gaar. laat de champignons uitlekken in een vergiet.
  • Vet een bakvorm van 25 cm met boter en strooi een klein beetje Parmezaanse kaas op de bodem.
  • Doe alle ingrediënten bij elkaar in een grote kom en roer door elkaar. Hou de gratin kaas en een beetje cheddar apart. Doe het pasta mengsel in de bakvorm en strooi de overgebleven kaas over de bovenkant.
  • Bak de pasta taart in een voorverwarmde oven 35 minuten op 180 graden Celcius.
  • Laat de taart even afkoelen voordat je deze uit de vorm haalt. Garneer met Peterselie.

Tips of vragen? Dat horen wij graag!

Eet smakelijk,

Dubbelbourgondisch

Reageer Ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*